Pyré Hráškové Bonduelle

Příprava: Horkovzdušná trouba : Při -18°C: 15 minut při 160°C v zakryté gastronádobě. Při 3°C: 8 minut při 160°C v zakryté gastronádobě. Zastudena : Rozmrazíme na chladném místě při 3°C po dobu 12 hodin. Uchování: při +3°C 72 hodin po rozmrazení. UCHOVÁNÍ U SPOTŘEBITELE: Při teplotě 0 - 3°C: 72 hodin. Při teplotě -18°C: min. trvanlivost do data uvedeného v blízkosti EAN kódu na obale. Chraňte pred rozmrazením! ROZMRAZENÝ VÝROBEK ZNOVU NEZMRAZUJTE!

Kód produktu: 13212

Balení: 4x2,5kg

Dostupnost: Není skladem

 kg do košíku Aktuální cena na dotaz u obchodního zástupce
Zpět nahoru

Přidat nový košík