Pyré Brokolicové Bonduelle
Další přednosti:
Zeleninové pyré Bonduelle jsou základem nového trendu, jak vylehčit těžké, smetanové omáčky „českého typu“.
Pouhým zakápnutím smetanou a přidáním pepře a muškátového oříšku připravíte velmi rychle chutnou a lahodnou polévku.
Dá se s nimi kouzlit na talíři a díky jejich barevnosti se dají použít také jako barevný dekor pokrmu.
Dále jsou vynikajícím základem pro zapečené pokrmy. Pyré, smetana a vejce jsou vynikající a rychlou zapékací hmotou např. do těstovin.
Dají se kombinovat do krásně barevných zeleninových terin.
V neposlední řadě se z nich vykouzlí velmi chutné moučníky (např. mrkvový puding nebo linecký koláč plněný dýňovým pyré) a dokonce i lahodné koktejly (dýňové pyré v kombinace s ananasovým džusem).
Příprava:
Horkovzdušná trouba : Při -18°C: 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě.
Při 3°C: 8 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě.
Zastudena : Rozmrazíme na chladném místě při 3°C po dobu 12 hodin. Uchování: při +3°C 72 hodin po rozmrazení.
Kód produktu: 13211
Balení: 4x2,5kg
Dostupnost: Skladem