Paprika grilovaná Bonduelle
SLOŽENÍ: červená paprika půlky, žlutá paprika půlky
POUŽITÍ: jako antipasti, na pizzu, do pokrmů středozemní kuchyně, do hotových jídel, do zapékaných pokrmů, do čerstvých salátů, jako lehký samostatný pokrm či příloha ke grilovanému masu, do sendvičů a plněných baget. Vhodné i pro bezlepkovou dietu, diabetes a vegetariánskou stravu.
Příprava:K primemu uziti
Za studena: pozvolné rozmrazení v chladničce při teplotě +3°C.
Za tepla - začínáme při -18°C:
- na pánvi: 8 minut restujeme na oleji.
- v konvektomatu: 10 minut při 200°C v uzavřené gastronádobě.
Všechny bylinky a koření používané ve středomořské kuchyni se výborně hodí ke grilovaným paprikám i ke grilované cuketě. Podávejte je jako studený nebo teplý předkrm či jako chutnou a originální přílohu.
Kód produktu: 13156
Balení: 4x1kg
Dostupnost: Není skladem