Paprika grilovaná Bonduelle

SLOŽENÍ: červená paprika půlky, žlutá paprika půlky POUŽITÍ: jako antipasti, na pizzu, do pokrmů středozemní kuchyně, do hotových jídel, do zapékaných pokrmů, do čerstvých salátů, jako lehký samostatný pokrm či příloha ke grilovanému masu, do sendvičů a plněných baget. Vhodné i pro bezlepkovou dietu, diabetes a vegetariánskou stravu. Příprava:K primemu uziti Za studena: pozvolné rozmrazení v chladničce při teplotě +3°C. Za tepla - začínáme při -18°C: - na pánvi: 8 minut restujeme na oleji. - v konvektomatu: 10 minut při 200°C v uzavřené gastronádobě. Všechny bylinky a koření používané ve středomořské kuchyni se výborně hodí ke grilovaným paprikám i ke grilované cuketě. Podávejte je jako studený nebo teplý předkrm či jako chutnou a originální přílohu.

Kód produktu: 13156

Balení: 4x1kg

Dostupnost: Není skladem

 kg do košíku Aktuální cena na dotaz u obchodního zástupce
Zpět nahoru

Přidat nový košík