Pyré Brokolicové Bonduelle

Další přednosti: Zeleninové pyré Bonduelle jsou základem nového trendu, jak vylehčit těžké, smetanové omáčky „českého typu“. Pouhým zakápnutím smetanou a přidáním pepře a muškátového oříšku připravíte velmi rychle chutnou a lahodnou polévku. Dá se s nimi kouzlit na talíři a díky jejich barevnosti se dají použít také jako barevný dekor pokrmu. Dále jsou vynikajícím základem pro zapečené pokrmy. Pyré, smetana a vejce jsou vynikající a rychlou zapékací hmotou např. do těstovin. Dají se kombinovat do krásně barevných zeleninových terin. V neposlední řadě se z nich vykouzlí velmi chutné moučníky (např. mrkvový puding nebo linecký koláč plněný dýňovým pyré) a dokonce i lahodné koktejly (dýňové pyré v kombinace s ananasovým džusem). Příprava: Horkovzdušná trouba : Při -18°C: 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě. Při 3°C: 8 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě. Zastudena : Rozmrazíme na chladném místě při 3°C po dobu 12 hodin. Uchování: při +3°C 72 hodin po rozmrazení.

Kód produktu: 13211

Balení: 4x2,5kg

Dostupnost: Skladem

 kg do košíku Aktuální cena na dotaz u obchodního zástupce
Zpět nahoru

Přidat nový košík